Køleposer

Cool Fix køleposer

 

Cool Fix har en vision om at kunne tilbyde sundhedssektoren og sportsverdenen et køleprodukt, som kan dække ethvert behov for køling af de forskellige legemsdele.

Derfor fås Cool Fix køleposen i 7 forskellige varianter.

Cool Fix Standard

17×14 cm

 1. Enkelt pose – denne pose kan anvendes ved kæbekirurgi, en brækket næse m.m..
 2. Dobbelt pose – denne pose kan lettere foldes omkring f.eks. et håndled eller en ankel.
 3. Tre-dobbelt pose – denne pose er endnu mere fleksibel end dobbelt posen, samtidig med at den køler på et større område.

Cool Fix Stor

22×14 cm

 1. Enkelt pose – denne pose har et større indhold af den kølende substans end standard posen, anvendes ved f.eks. et håndled eller en ankel.
 2. Dobbelt pose – denne pose kan med fordel anvendes, hvor der er behov for køling på et større område, eksempelvis ved skulderoperationer, hvor den kan hænges over skulderen. Ønsker man kun køling på den ene side, kan patienten få køleposen med hjem for senere at kunne knække den anden halvdel. Dobbeltposen kan også anvendes ved knæoperationer, hvor den kan køle et større område. Nogle sygehuse har også efterspurgt en større pose, som ved forstuvninger kan køle hele vejen rundt om en ankel.

Fixit & Fixine

 1. Standard enkelt pose – samme størrelse og indhold som Cool Fix standard, men med et layout, der henvender sig specielt til børn. Et oplagt valg til brug på en børneafdeling.
 2. Stor enkelt pose – samme størrelse og indhold som Cool Fix stor, men med et layout, der henvender sig specielt til børn. Kan med fordel anvendes, hvor der er behov for køling på et større område.

Populære i sundhedssektoren og sportsverdenen

Vores køleposer er populære hos både sundhedssektoren og i sportsverden, fordi de hjælper med at lindre smerter og minimere hævelser, f.eks. i forbindelse med operation, forstuvning af en fod eller anden skade. Vores køleposer indeholder en gel, således at posen let formes efter netop den del af kroppen, der ønskes nedkølet. Samtidig er folien på standardposerne udviklet således, at disse føles silkebløde og behagelige at holde mod huden.

Da køleeffekten opstår som følge af en kemisk proces, kan køleposen medbringes alle vegne og aktiveres ved behov. Køleposen kræver således ikke forudgående nedkøling i fryser eller transport i køletaske.

Køleposer til smertelindring

Køleposen aktiveres på følgende måde:

 • Klem hårdt om køleposen, således at inderposen brister
 • Ryst posen grundigt, så køleprocessen aktiveres
 • Fordel indholdet jævnt i hele posen
 • Det er med Cool Fix køleposen ikke nødvendigt at lægge et klæde mellem huden og køleposen. Vores køleposer giver nemlig ikke forfrysninger på huden, da de ikke køler under 0 grader.

Køleposerne indeholder det naturligt forekommende stof carbamid, der produceres i leveren på alle mennesker, og anvendes i mange forskellige hudplejeprodukter. Indholdet er således helt og aldeles ufarligt for både dig som bruger og for miljøet. Du tømmer blot posens indhold ud i vasken, når du er færdig med det og smider plastfolien til plastaffald.

Vær klar når skaden sker

Forhør nærmere ved ønske om specielle løsninger