Tøris

Hos Cool Fix finder du en lang række forskellige løsninger i forbindelse med tøris, så du får netop den mængde, der passer bedst til dit formål og det, du skal transportere.

Optimal til distribution af fødevarer og medicin

Tøris er en forunderlig størrelse, men det er særdeles effektivt til transport af temperaturfølsomme produkter som både fødevarer og medicin. Hos Cool Fix finder du en lang række forskellige løsninger i forbindelse med tøris, så du får netop det produkt, der passer bedst til dit formål.

Tøris er -78°C, og er dermed 60 grander koldere end hvad en dybfryser normalt præsterer, og derfor er det altså en fornuftig løsning, hvis du skal transportere f.eks. frostvarer over en længere distance, holde noget køligt i længere tid, eller hvis du skal køle produkter hurtigt ned.

Egnet til fødevarer

Foruden at køle meget hårdere end almindeligt is, efterlades der intet vand. Ved temperaturstigning fordamper tøris og går direkte fra fast form til luftart og derfor efterlades der intet vand ved optøning.

Hos Cool Fix finder du tøris, der er produceret efter strenge retningslinjer kaldet HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Det betyder, at vores tøris er egnet til transport af fødevarer.

Vi lever af tilfredse kunder og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Tøris fra Cool Fix fremstilles og pakkes samme dag, som afsendelsen finder sted. Tørisen leveres i specialdesignede transportable termokasser, der opfylder alle krav i forbindelse med transport af tøris i Danmark.

Har du spørgsmål eller er interesseret i vores produkter

Forhør nærmere ved ønske om specielle løsninger