Om Cool Fix

Cool Fix blev udviklet tilbage i 2000 – 2001
i samarbejde med Århus Universitet

Visionen har fra start været – og er stadig – at kunne tilbyde sundhedssektoren og sportsverden en række køleprodukter, der dækker ethvert behov for nedkøling af legemsdele. Uanset om det er i forbindelse med en sportsskade, en operation eller noget helt tredje, så kan Cool Fix køleposer hjælpe med dit velbefindende.

Din sikkerhed er vores prioritet

Sikkerheden i både sundhedssektoren og i sportsverdenen bør være højeste prioritet.

Da vi henvender os til begge områder, har vi sørget for at gøre vores for at sikkerheden bliver prioriteret maksimalt.

Det er sket på præcis samme måde, som vi beskytter vores miljø. Ved at afskaffe ammoniumnitrat fra køleposerne, har vi ikke kun skabt et miljøvenligt alternativ, vi har også skabt et produkt, som hverken er brand- eller sprængfarligt, og som du kan opbevare og bruge helt uden bekymringer.

Brug Cool Fix produkter i din virksomhed

Cool Fix’ produkter kan ikke kun benyttes i forbindelse med operationer, sportsskader og lignende.

Har du en virksomhed, der transporterer fødevarer, så er vores vandposer, gelposer og tøris det rette valg for dig.

Vi følger en række strenge retningslinjer, som tillader os at skabe produkter til fødevaresektoren, og er godkendt herefter. Derfor kan alle trygt benytte sig af vores produkter.

  Grundlaget for Cool Fix

   

  Tilbage i år 2000, da virksomheden først begyndte at tage form, fandtes der kun køleposer, som indeholdt ammoniumnitrat. Der er flere problemer med køleposernes indhold af ammoniumnitrat.

  Først og fremmest bruges ammoniumnitrat både inden for den industrielle sprængning og som tilsætning i kunstgødning til landbruget; som du måske kan forestille dig, er det ikke specielt sundt for kroppen.
  Derudover er det også både brandfarligt og sprængfarligt, og det har været medvirkende til at forårsage en stor katastrofe i Beirut i 2020.

  Sidst, men ikke mindst, skal køleposer med ammoniumnitrat bortskaffes som farligt affald. Ammoniumnitrat er altså et stort rødt flag og harmonerer ikke med brug inden for hverken sundhedssektoren eller i forbindelse med sport. Det var derfor Cool Fix blev skabt.

  Et miljøvenligt alternativ

  For at undgå at beskadige miljøet udviklede vi køleposer, hvor det aktive stof er Carbamid. Carbamid er et naturligt forekommende stof, der produceres i leveren på alle mennesker, og det anvendes i flere forskellige hudplejeprodukter. Det er et fuldstændig harmløst stof, der kan hældes ud i køkkenvasken efter brug, uden at det skader miljøet, og da vores poser er fremstillet i plastfolie, der kan bortskaffes som plastaffald, kan vi altså tilbyde et miljøvenligt produkt.

   

  Fokus på din komfort

  Hos Cool Fix er din komfort også vægtet højt. Derfor består alle vores køleposer af en gel, som former sig efter netop den del af kroppen, der ønskes nedkølet alt efter skaden og smerten, der skal behandles.

  Vi tilbyder flere forskellige varianter og modeller, så du kan finde netop den, der passer til dit behov og den kropsdel, der ønskes behandlet.

  Danskproducerede produkter

  Produkterne hos Cool Fix er udviklet i Danmark. Vi har fokus på innovation og udvikling af eksisterende såvel som nye produkter til vores sortiment. Vores fokus er, at produkterne skal være brugbare uden at gøre skade på hverken dig eller vores miljø. 

  Som de eneste på markedet er vores køleposer produceret i Danmark. Vi ønsker at støtte det lokale og derfor beskæftiger vi primært danske medarbejdere i alle faser – fra udvikling til produktion, salg og administration. Hos Cool Fix er der plads til alle og vi har troen på, at hver har sine styrker, der tilsammen sætter et godt hold, som kan skabe produkter af høj kvalitet. Derfor beskæftiger vi socialt udsatte medarbejdere i de jobfunktioner, hvor der er mulighed for det.

  Har du spørgsmål eller er interesseret i vores produkter

  Forhør nærmere ved ønske om specielle løsninger