Vandposer

Cool Fix er totalleverandør af køleprodukter til brug under transport af fødevarer, medicin og andre temperaturfølsomme produkter. Vores vandposer bruges bl.a. til nedkøling ved distribution af måltidskasser, mad ud af huset, salg af friske madvarer samt friskopskåret og frosset kød.

Vores produkter udvikles og produceres i Danmark.

Distribution af fødevarer

Efter nedfrysning er den frosne vandpose ideel til nedkøling af alle former for kølevarer, herunder fisk og kødprodukter i forbindelse med f.eks.:

  • Måltidskasser
  • Mad-ud-af-huset
  • Salg af ferske madvarer
  • Salg af friskopskåret og frosset kød
  • Madpakker (100 g posen er oplagt hertil)

Vandposerne til engangsbrug er hygiejniske i forhold til køleelementer, der skal vaskes fra gang til gang, ligesom man sparer arbejdstiden hertil.

Har du i din forretning brug for vandposer, leverer Cool Fix modeller til dig fra 100-1.000 gram, der er af høj kvalitet til en god pris. Vandposerne har ubegrænset holdbarhed, så du kan sagtens bestille en stor levering hjem, selvom de ikke alle skal bruges med det samme.

Miljøvenlige og indeholder ingen kemikalier

Vandposerne indeholder ingen kemikalier – faktisk er det blot helt naturligt postevand, du finder i posen, og fordi plastfolien er fremstillet af genanvendelig plast, kan du blot hælde indholdet ud i vasken og affaldssortere emballagen som plastaffald.

Har du spørgsmål eller er intereseret i vores produkter

Forhør nærmere ved ønske om specielle løsninger